AynRand.no er åpnet!

Ayn Rand. Kilde: Leonard Peikoff/Ayn Rand Archives

Nytt domene og nytt innhold for AynRand.no i det Objektivismen.no tar over driften.

Etter nesten to års levetid går Objektivismen.no over til AynRand.no. Sistnevnte er det viktigste domenet i Norge for objektivister og Ayn Rand-fans, og nå er det endelig sikret videre drift med innhold og planer for den opprinnelige nettsiden, Objektivismen.no.

Den opprinnelige nettsiden bak det ettertraktede domenet hadde ligget uberørt siden 2003. Design, innhold og døde lenker skrek etter fornyelse, og etter en iherdig prosess i løpet av mars 2017 klarte undertegnede å overbevise de gamle eierne. Nå venter nye og spennende tider.

Planen videre for AynRand.no

Hittil har det blitt skrevet fire artikler på nettsiden:

Hensikten med nettstedet er å presentere Ayn Rand og Objektivismen til et norsk publikum på en lettfattelig måte. De fire foreløpige artiklene er en god start, men det virkelig store arbeidet venter.

I tiden fremover har jeg planlagt å skrive minst 16 artikler, som spenner fra sanser, begrepsdannelse og logikk til dyder, politikk og estetikk. Med andre ord de viktigste elementene i den teoretiske strukturen til filosofien.

Samtidig vil jeg forhåpentligvis bli mer aktiv på denne bloggen og forsøke å oppdatere ressurssiden. Dersom du har noen tips til hva jeg bør inkludere på nettsiden eller bloggen, send meg en e-post.

Gi din støtte!

AynRand.no drives på frivillig basis og det har kommet store kostnader i forbindelse med nytt domene. Hvis du vil støtte prosjektet, kan du donere en valgfri sum. Alle bidrag mottas med stor takk!