AynRand.no: Ett år senere

AynRand.no: Ett år senere

Hva har skjedd siden AynRand.no åpnet dørene i mars 2017? Vi tar en nærmere titt og avslører dessuten noen av fremtidsplanene.

For ganske nøyaktig ett år siden ble nye AynRand.no lansert, etter å ha ligget brakk i årevis og deretter blitt smeltet sammen med tidligere Objektivismen.no. Hva har skjedd siden den gang?

Hele ti lange og omfattende artikler har blitt skrevet, akkompagnert av tre samleartikler. Disse artiklene er:

Planen var egentlig å ha blitt ferdig med alle artiklene (selve kronen på verket) innen nå, men visse hendelser har ført til en forsinkelse i prosjektet. Derfor gjenstår det nå cirka to artikler: én om estetikk og én som går gjennom Ayn Rands verker. Når alle artiklene, eller kapitlene, er ferdige, er planen min å få gitt innholdet ut i bokform på en eller annen måte. Det tar vi når tiden er inne.

Når arbeidet med de omfattende artiklene omsider er ferdig, har jeg planer om å blogge mye oftere enn det jeg har gjort hittil. Kanskje jeg til og med inviterer med noen aktive gjestebloggere som kan skrive løst og fast om Objektivismen, Ayn Rand og kommentarer om samtiden med basis i rasjonelle ideer. I tillegg skal jeg også oppdatere ressurssidene med flere anbefalinger av bøker og nettsider.

Det blir spennende å se hva det kommende året bringer!