AynRand.no i ny drakt

AynRand.no i ny drakt

AynRand.no er nå oppdatert med en ny visuell innpakning i form av lekre akvareller på alle hovedsider og artikler.

Det er en gledens dag. Alle hovedsider på AynRand.no og alle artikler har nå fått erstattet de gamle illustrasjonsbildene fra Pixabay med nye, skreddersydde akvareller. Akvarellene er malt i henhold til nettsidens visuelle uttrykk og fargeskala, det vil si turkis med innslag av hvitt og svart.

De nye bildene er ment å styrke merkevaren AynRand.no, samtidig som de skal illustrere og/eller understreke temaet på den aktuelle siden. Introduksjonsartikkelen til Objektivismen viser for eksempel Atlas-statuen utenfor Rockefeller-bygningen i New York City, mens overblikksartikkelen om politikk viser oss Frihetsgudinnen.

Mennesket og verdier

Kapitalisme i praksis

Jeg skulle gjerne ha skrytt på meg å ha malt alle akvarellene selv, men jeg kjenner mine egne begrensninger. Heldigvis lever vi i et nokså fritt samfunn og en internasjonalt sammenkoblet verden, slik at det er mulig å praktisere arbeidsdeling og utveksling av goder, det vil si god og vaskeekte kapitalisme.

Alle akvarellene stammer fra det serbiske designkollektivet NJO Design fra nettsiden Fiverr.com. Fiverr.com fungerer som en markedsplass for alle mulige tjenester innen design, video, markedsføring, skriving, programmering, musikk og mye mer. Jeg var på jakt etter vakre akvareller og søkte gjennom en rekke tilbydere, så på deres tidligere verker, leste anmeldelser og vurderte hver enkelt nøye.

Valget falt til slutt på våre serbiske venner, og prisen endte opp på under 200 USD for 20 malerier. Et godt kjøp jeg er fornøyd med, og jeg håper du også liker resultatet! Ta en titt på de ulike illustrasjonene via kunnskapssiden.

Kapitalisme