Hvordan er det å være gründer i Norge?

Hvordan er det å være gründer i Norge?

Vel møtt til medlemsmøte om entreprenørskap og gründerens rolle i Norge den 26. september i Oslo!

Foreningen for studium av Objektivismen har en sterk høst hva gjelder medlemsmøter og foredrag, og inviterer til møte om hvordan det er å være gründer i Norge på P-Hotels i Oslo den 26. september.

Arrangementet blir beskrevet slik:

Vi har vært så heldige å få Askeladden & Co til å komme og fortelle om hvordan det er å være gründer i Norge!

Askeladden & Co har utviklet konsepter og investert i bl.a. Cutters, Dr. Dropin, Paint’n Sip, Verd Begravelse og Freska.

Ayn Rand setter gründeren svært høyt i Objektivismen. Både i The Fountainhead og i Atlas Shrugged hyller hun gründeren og beskriver den suksessfulle gründeren som svært dyktig. I tråd med dette lar liberalismen den suksessfulle gründeren beholde de enorme fruktene av sitt arbeid og lar ham jobbe fritt.

Dagens allment aksepterte filosofi ser ned på gründeren. President Barack Obama fanget denne holdningen godt når han sa til gründeren: «You didn’t build that». I tråd med dette straffer sosialismen og velferdstaten gründeren ved at han må skatte svært høyt og lide under kraftige reguleringer.

Hvordan er det da å være gründer i Norge?

Askeladden & Co har utviklet en rekke konsepter hvor de forsøker større forbedringer på en eksisterende tjeneste. Konseptet Cutters utfordret frisørbransjen og tok opp konkurransen kraftig. Frisørbransjen valgt å ty til skittent spill og ba myndighetene tre inn å hindre Cutters i å tilby sitt konsept slik det var. Til forskjell fra Uber, som ble stoppet i Norge, vant heldigvis Cutters igjennom og fikk fortsette.

Foreningen for Studium av Objektivismen (FSO) ønsker velkommen til dette foredraget om hvordan det er å være gründer i Norge. Etter foredraget vil det være Q&A.

Lær mer om kapitalisme »

Hva: Medlemsmøte: Hvordan er det å være gründer i Norge?
Hvor: P-Hotels Oslo, Grensen 19, 0159 Oslo
Når: 26. september, kl. 18.00–21.00

Lenke til Facebook-event »

Husk å ta en titt på stikkordet «arrangement» for å finne fortidige og fremtidige events for og med objektivister i Norge.